29 november, 2006

Jobbstrul och kul

Jag har ett i-landsproblem, medans vissa går runt och inte har jobb så har jag fått otroligt bra erbjudanden där bl.a ledningsgruppen på mitt nuvarande jobb gett mig ett mycket bra erbjudande som jag har några veckor på mig att överväga.

Men de närmaste veckorna så testar jag på på ett annat jobb och är det superbra så stannar jag förmodligen där även om det är mindre betalt än det erbjudande som jag fått av mitt nuvarande jobb.. jobbig sits

27 november, 2006

Röyksopp - What Else Is There

Via idis blogg så hittade jag denna fina video (såg röyksopp 2002 på hultsfred):

26 november, 2006

Shopping

I veckan så har jag köpt in en rengöringskräm för ansiktet från Hugo Boss som jag är mycket nöjd med hitils. Har aldrig testat någon av Hugo Boss ansiktsprodukter tidigare men de ligger bra till för framtida inköp.

Har även köpt en fluga på Filippa K ute i Barkarby för 150kr vilket är rena klippet, frågan är ju bara när jag ska våga ha den på mig.

Les Arcs planeringsmöte

Som sagt så spenderades lördagkvällen med ett trevligt planeringsmöte hos überfürer Fredrik som bor vid skanstull där det bjöds på ost i mängder samt glögg. Vi diskuterade eventuella teman som vi kan följa när vi åker ner till Alperna och några av de teman vi kom på var dessa:

  • Tyskt tema - Detta kan lätt misstolkas så vi uteslöt det rätt snabbt
  • Skidskoletema - Vi har alla neonfärgade skidkläder (måste se filmen ski school innan)
  • Något slags kemitema - Jag ska köpa paktet "Lilla kemisten" på närmaste leksaksbutik
  • Ryskt tema - Vi köper ryska hattar på dendär butiken i gamla stan som har allt möjlig skit från kriget
Sen pratades det även om att vi skulle köpa en gorilladräkt och åka runt med i backen. Nåväl, vi får se hur mycket av allt detta idésprutande som förverkligas.

25 november, 2006

The Triumphant

Låten Triumphant med norska Royksopp är så sköön när jag spelar den på hög volum och då man verkligen känner basgången. Nu blir det kaffe.

We want your soul


Det har blivit en hel del alkohol på sistone och det började i torsdags då vi hade en jättestor firmafest samt igår då kvällen började på stället som tidigare hette Tidsfördrif efter regeringsgatan och kvällen igår slutade på blue moon bar där jag aldrig varit tidigare men det var ett helt ok ställe (ojävlar vilken lång mening detdär blev).

Ikväll så blir det att dricka lite vin och planera inför skidresan till Les Arcs (franska alperna).

20 november, 2006

They will take me away

Nyligen så fick jag ett besök av någon som surfade på Aftonbladet med en Intel Mac som kom till min blogg för att de sökte på "bilder debaser medis" med Google så man undrar ju sig om det är så som Aftonbladet hittar bilder till sina reportage. hmm

Anna is in my dreams

Söndagskvällen avslutades i Globens Annex där jag och C såg Anna Ternheim spela med bl.a Lars Winnerbäck och förbandet bestod av Tomas Andersson Wij. En mycket trevlig kväll! Har sett Anna en gång tidigare och det var för några år sedan på Södra Teatern men då var det inte lika mycket folk som denna gång samt så var ju lokalen aningens charmigare.

19 november, 2006

My mind is playing tricks on me

Dagen började med att jag klev upp runt 12.30 tiden och jag och C drog ut till Djurgården och gick runt där vilket tog nästan två timmar men härligt var det! Nyss så blev det en middag med bullens kokta korv samt bröd, inte så sexigt men gott var det.

Såg lite på tv nyss och blev lite sugen på att åka på ett såkallad Surfcamp. Finns ett svenskt företag som heter Xtravel som anordnar surfcamps tillsammans med Frankerhauser då man får åka till Frankrike. Läs mer här.

18 november, 2006

Blogging från köket


Står just nu i köket och lagar goda bönbiffar i pitabröd med mango&currysås. Hittade receptet på ICA:s hemsida här. Har lagat dem en gång tidigare och de är mycket goda!

Klädinköp H&M

Igår när jag gick hem från biografen så tittade jag in i ett skyltfönster där jag såg en jättefin kort rock från H&M som jag bara var tvungen att köpa idag. Köpte även ett par handskar, se här:

17 november, 2006

My name is Borat

Efter en tung vecka pga förkylning och dylikt så åkte jag och några kollegor till Kungshallarna för lite middag för att sedan gå vidare till sergelbiografen och se allas vår Borat som skämtar om alla möjliga typer.

Jo! Har ju lyssnat igenom Spartas nya album och det är så sjuukt bra. Rekommenderar det starkt. Vad annars händer då? Hmm nästa vecka är verkligen fullsmockad av diverse prylar och det kommer att vara så några veckor framöver.

Skönt med helg och lite vila, blir ingen intoxinering denna helg.

UPDATE: Spartas nya album heter Threes

Klubb ikväll

NEIN! NEIN! NEIN!

LIVE: SLAGSMÅLSKLUBBEN
KÄGLBANAN - STOCKHOLM
FRE 17 NOV 2006
21 - 02

Från klåparna som tidigare haft "klubb" och fått sparken från Clarion Hotels Upstairs Bar kommer nu ytterligare en tillställning. Eftersom vi inte är
välkomna på båten Vielle Montagne längre och årstiden inte tillåter utomhusfester på Skeppsholmen så har vi valt en ny localización.

Kära vänner, vi ger er: NEIN på Kägelbanan!

Ingen svartsprit den här gången men det kompenserar vi genom att acceptera betalkort. För musiken står vi själva. På det ena golvet blir det
Elektro/Techno/Disco och all den där skiten, signerat Christian Saldert och Peter Dafgård aka "Da Mixmastaz". På det andra golvet kommer det bjudas på
potpourri-pop från Andreas Bergman, Lina Bjerneld och vår kära vän Mange Roos.

Som ett sår på plåstret kommer ni även att få njuta av lite levande musik från orkestern Slagsmålsklubben. Inte illa pinkat va!?

Willkommen!

/NEIN!

15 november, 2006

Knäcka ryssen och få tjecken på fall

Vem minns väl inte denna låt från VM 1989?

Knugen

Hittade denna fina bilden på kungen då han röker. Vet ej var den kommer ifrån:

Feber och föreläsning

Idag så har jag hållt i en föreläsning för ett stort antal människor (200+) vilket är mitt personliga rekord. Dessutom så har jag dragit på mig en förkylning och troligtvis feber så det var inte helt trivialt att hålla föredraget idag, men som tur var så var jag relativt snabb och det gick mycket smärtfritt.

Kvällen blir nog lugn här hemma och skall försöka krya på mig lite med diverse godsaker. Jag har lovat migsjälv att börja träna på riktigt igen så fort jag blir frisk.

14 november, 2006

Ta kontrollen över armstödet

Tidningen Wired har en trevlig artikel om hur du gör för att ta kontrollen över armstödet när du är på flygplanet.

How To: Capture the armrest


Appropå flygningar så har väl ingen undgått de nya reglerna som gäller för handbagage. Jag tror att jag är en av de få som tycker att det är ok.

13 november, 2006

The Simpsons movie

Jaa, mina favoriter är tillbaka i en långfilm och en trailer finnes nu tillgänglig på Apple.com här:

http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer/

Några trevliga länkar

Gillar du retrostil? Då har jag några länkar för dig här:

11 november, 2006

Ny bil!!

Jaa det har äntligen hänt, efter nästan 4 år utan bil (läs BMW) så har jag nu köpt mig en BMW 318i Sedan årsmodell 2002. Får den senare i veckan då det ska monteras lite olika prylar på den men så här ser den ut:


Ikväll blir det partaj men nu ska jag ta en powernap.

10 november, 2006

Fullt ös

I imorgon lördag så var det eg. meningen att jag skulle åka och spela innebandytunering men har spanat in en bil som jag troligen kommer att köpa så tänkte åka och kolla på den imorgon.

Håller på att steka lite lax och koka potatis så det kommer förmodligen att bli en jättegod middag idag.

08 november, 2006

28årskalas

Idag så var jag på kalas hos min vän Johan och där bjöds det på det ena och andra . Det jag gillade bäst var hotshots! 80-tals shots är tydligen inne igen. Mums

Nedan blev min present till Johan! Inköpta i Mexiko

05 november, 2006

Fullsmockad helg

Fredagen inleddes med en liten förfest här hemma för att sedan möta upp lite vänner på Bern där Vänner och Bekanta klubben huserade för kvällen. Var något konstigt band och kör som spelade samt sjöng där till runt klockan 02 och sedan så började Peter och Sverrir spela musik så då blev det ju lite dansande. Gick hem runt halv 3 och tog en sväng förbi Max innan läggdags.

I lördags så var jag på 30-årskalas i Västerås och kom nyss hem till Stockholm.

Här är lite bilder från förra helgen då The Pipettes spelade samt från denna helg:


En av alla presenter till 30åringen. Gubbe som säger roliga saker när han får en penna i rumpan.

Ett av de två banden som spelade.


De färgglada tjejerna som sjöng på Vänner & Bekanta.

The Pipettes.

The Pippettes på Debaser Medis

03 november, 2006

Mycket resande blir det

I veckan fick jag frågan vilka länder jag har besökt detta år och det var inte helt lätt att försöka komma på alla länder, men de jag tror som jag har varit i är dessa:

  • USA 2 gånger - Miami beach pluss San Diego
  • Tyskland/Berlin på bl.a Love Parade
  • Spanien - Solsemester på Teneriffa
  • Bulgarien - Solsemester på Sunny Beach
  • Mexiko - Bara några timmar i Tijuana när jag var i San Diego
Om jag har tur så hinner jag med en till solsemester detta år! Appropå något helt annat så har jag snart bloggat i ett år. Då blir det nog en bloggtårta

01 november, 2006

Shopping

Blev lite snabb shopping på Weekday/Cheap monday butiken som ligger på götgatsbacken idag. Det blev ett par jeans av modellen ridning space samt en tshirt "wine walrus", mycket snyggt!

Har fått installera om Kubuntu idag pga något strul som fuckade upp partitionerna.. *mummel* Nu sova!