01 februari, 2006

Är du osocial?

Har du inga vänner? Ingen fritid? Ingen hobby? Sociala problem? Droger? Ja bör du eventuellt söka detta jobb som .NET utvecklare hos fastigehtsförmedlaren Erik Olsson:

Utvecklare/programmerare .NET; Erik Olsson Fastighetsförmedling AB; Stockholm; 060127

2 platser.
Vi söker två utvecklare med erfarenhet av MS SQL/ ASP/.NET. Du måste vara en kodkäkande nörd utan social anpassningsförmåga som brinner för programmering. Du måste ha någon erfarenhet, men stor hjärna & talang väger tyngre än erfarenhet. I gengäld kan du strunta i det vanliga tjafset som 'lyhörd, anpassningsbar, jobba i team etc'.

IT chefen är en galen despot som ogillar fritid, kompisar eller andra försök att ha någon form av liv utanför datorn. Ring INTE och sök jobbet - endast mail kommer att beaktas. Skicka gärna länkar med arbetsprover eller andra referenser.

Från: http://platsbanken.ams.se/direkt/74/060127,170100,240916,11,724374.shtml

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det heter asocial...

Jonas sa...

Beror ju på vart i sverige man kommer i från. Uppe i norrland så har man en tendens att sätta "o" framför ord, exempelvis obra.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Anonym:

Jag trodde att någon som är osocial är en person som undviker umgänge medan en asocial person är en person som avviker från samhällets normer (behöver inte ha svårt för att umgås med andra människor).