Förlovning på trettondagen
På trettondagen så började dagen på Centralbadet där det tränades och badades och senare på kvällen så gick vi vidare till Erik Lallerstedts Gondolen där jag åt:
Eriks tre små förrätter;Allt var mycket gott och helt klart värt priset. Rekommenderar stället varmt! Efter Gondolen så gick vi vidare till Debaser och mötte upp mina vänner. Allt detta gjordes pga att jag och C förlovade oss, så numer har jag ring på fingret:
Oxbringa, löjrom och enbärsgravad strömming 130:-
Erik´s three small starters;
Brisket of beef, bleak roe and juniper marinated baltic-herring
Ankbröst på sallad med ankconfit och halstrad anklever, sås av timjan och äpple 270:-
Breast of duck on a salad with duck-confit and panfried duck-liver, sauce of
thyme and appel
Eriks chokladdessert 90:-
Erik´s chocolate dessert
2 kommentarer:
Wohoo! Grattis, grattis!
*spelar en fanfar*
Åh tack!
Skicka en kommentar