29 november, 2007

Lustiga djur

Via bloggbilder.se hittade jag detta blogginlägg med en massa häftiga djur.

OMX Besök


Idag så var jag på förmiddagen på OMX (Stockholmsbörsen) som ligger ute på gärdet i Stockholm och det var en mycket intressant upplevelse att dels se deras K-märkta lokalen men även höra hur deras verksamhet såg ut. Vill du besöka dem så går det bra att kontakta dem för en guidad rundtur (enbart i grupp tror jag).

Efter det så blev ett julbord som lunch/middag.

25 november, 2007

Fonder och aktier har gått ner

Nu är det trist att se hur mycket pengar jag har förlorat den senaste veckan. Usch, det enda jag har gått pluss på är dessa två rackare:

  • Aktien Odd Molly
  • Fonden HSBC Indian Equity $
Nåväl, får ha lite is i magen..

Nyss hemkommen från Funäsdalen

Har haft en skön och avslappnande långhelg i det sköna Funäsdalen där jag bl.a kört skoter. Har blivit kanske lite för mycket av det goda (mat) och för lite träning så idag söndag så var jag en sväng ute i det svinkalla spåret och sprang 5 km.

18 november, 2007

Nu åker jag till gymmet

Har börjat komma igång lite smått och träna. Härligt värre.

16 november, 2007

Afterwork

Idag var det afterwork med mina nya kollegor (sedan 1 år tillbaka) och det var mycket trevligt. Tyvärr som kom enbart två av dem och resten av kollegor till kollegor som var brandmän på deltid, men trevligt iallafall. Grejen med att gå ut på afterwork är att man är klar att sova vid runt 22.00 snåret

Godnatt!

12 november, 2007

Muckar du med mig??

Muckar du med mig så muckar du med mina 30 st kusiner! YAY!

Bild hittades på bloggbilder.se

11 november, 2007

Farsdag

Ringde min käre men ack så förvirrade fader idag men någon annan svarade som verkade vara något av hans anställda som hade i uppgift att passa telefonen. Han är i thailand med några släktingar och har tydligen lämnat telefonen hemma i Sverige, trist. Men får väl gratta honom på onsdag då han kommer hem. Jag är inte alls bitter!

Glasögonbild

För Er som undrat hur jag ser ut i mina nya glasögon så finnes en ny bild här nedan med den nya skjortan jag köpt på MQ (märket är Emilio).

06 november, 2007

Bilder från Arcade Fire spelningen

Här kommer några mer eller mindre bra bilder som jag tog under Arcade Fire spelningen:

Glasögonorm


Nu har jag varit och hämtat mina fina glasögon från Synsam. Märket är

Façonnable ! Bilder kommer snart.

Debaser och Arcade Fire

Ja som sagt så var jag på Debaser i lördags och såg TEWBK och i måndags (igår) så spelade mitt favvoband Arcare fire på globens annex. Mycket bra spelning

Här är några bilder som jag tog på debaser i lördags:




01 november, 2007

CMC Markets och CFD handel

Ok är nu hemma i kära svea rike igen. Dock är inte schemat tomt för det! Igår när jag landade så åkte jag nästan direkt från Arlanda till ett föredrag som hölls av Unga Aktiesparare där de höll ett antal föredrag och bl.a om ett mycket intressant finansiellt instrument som heter CFD (Contract For Difference) vilket är något poppis som verkar bli större och större i sverige. I england så står CFD för ungefär 40% av den underliggande handeln.

Ett av de få företag i sverige där man kan handla med CFD är CMC Markets och de verkar mycket lovande, jag återkommer när jag testat handla hos dem! Jag är främst intresserad av att testa handla med råvaror såsom olja.

På lördag så spelar The end will be kicksDebaser. Be there.